JAK

Fly og forsvar

Fly- og forsvarsindustrien stiller ekstreme krav til overflatebeskyttelsen på sine fly, helikoptre og andre objekter som missiler og kjøretøy. I tillegg til produkter med topp kvalitet krever de også et dokumentasjons- og sertifiseringsnivå som man ikke finner andre steder i malingsindustrien.

Jak. J. Alveberg er i besittelse av både den nødvendige kompetanse og de kvalitetssikringssystemene som kreves for å levere løsninger som fullt ut tilfredsstiler kravene som fly- og forsvarsindustrien stiller.

Vår hovedleverandør av malinger, lim og fugemasser for disse områdene er PPG Aerospace som også har utpekt oss til deres offisielle representant i Norge.

PPG Aerospace er en teknologi- og markedsleder innenfor produksjon og utvikling av lim, fugemasser og maling for fly, sivile så vel som militære. Selskapet produserer også avanserte mikse- og påføringssystemer for flerkomponente lim- og fugemasseprodukter, herunder materialer for bruk til produksjon av isolèrglass.

Vi fører også et omfattende sortiment av lim, fugemasser, malinger og kjemikalier fra andre leverandører som et supplemnt til PPG Aerospace sine produkter.

Alle våre produkter for fly- og forsvarsindustrien leveres selvsagt i henhold til de relevante sivile og militære spesifikasjoner inkludert MIL, DEF STAN, FS samt flyprodusentenes egne spesifikasjoner.

I tillegg til å levere produktene som beskrives over tilbyr vi også konsulentbistand innenfor overflatebehandling samt opplæring i behandling og påføring av våre produkter.

Blant våre kunder finner du Luftforsvaret, Kongsberg Defense & Aerospace og en rekke sivile operatører av fly og helikoptre.


Primer

Alle våre primere møter spesifikasjoner innen luftfart og forsvars spesifikasjoner.


Topcoats

Kommer snart


Sealants

Kommer snart


Other Solutions

We have, over the years, established a global supplier nework of chemicals for the aerospace and defence industry.

Today, we are in a position to be able to supply products in accordance with most common specifications in this industry. Main product groups are:

  • Degreasers
  • Lubricants
  • Polishes
  • Cleaners
  • Paint Strippers